קול קורא למתן הרצאה בכנס הבינלאומי לחקר החסידות , תשע"ט

על: "החוויה החסידית – ספר, סיפור וניגון"

שיתקיים באומן, ברדיצ'ב ומז'יבוז' בין ה- 7- 14 ביולי 2019  (ד' – י"א תמוז התשע"ט).

יש לשלוח תקציר (עד 100 מילים - בעברית או באנגלית) , קורות חיים קצר והשתייכות מוסדית לד"ר דינה פלדמן, עד ל- 15 בפברואר 2019. תשובה תנתן עד ה-22 בפברואר, 2019.

הכנס מאורגן בשיתוף:

◆אוניברסיטת בר אילן - הקתדרה לחסידות על שם רבי יצחק מברדיטשב בחסות לוי יצחק ויהודית רחמני.

◆   אוניברסיטת ברנדייס – הקתדרה ללימודי יהדות.

◆   אוניברסיטת סטנפורד – מרכז טאובה ללימודי יהדות.

◆  המכללה העברית, בוסטון – בית המדרש לרבנים.

◆האוניברסיטה הפדגוגית על שם פאבלו טיכניאה, אומן - המרכז האוקראיני–ישראלי לחינוך, מדע ותרבות.

◆ האוניברסיטה הקתולית על שם ג'ון פול ה-II, לובלין - המרכז הבינלאומי לחקר המסורת ההיסטורית והתרבותית של יהדות מרכז ומזרח אירופה.

הוועדה המארגנת: פרופ' צבי מרק – יו"ר, פרופ' אגן שפרד, פרופ' ארתור גרין, פרופ' יוחנן פטרובסקי –שטרן, פרופ' נטליה צימבל, פרופ' אריאל אבן מעשה, פרופ' סלבומיר זוריק, ד"ר זאב קיציס, ד"ר דינה פלדמן.

מארגני הכנס: ד"ר זאב קיציס, ד"ר דינה פלדמן.

ביצוע: סוכנות נסיעות "שי בר אילן"

מצורפים: קול קורא, תוכנית המסגרת של הכנס, טופס הרשמה ופרטים לגבי ההרשמה,  אשר תחל ב- 25 בפברואר 2019. ההשתפות בכנס אינה מותנת במתן הרצאה, ועלותה על כל המשתתפים.

הנכם מוזמנים להפיץ את הקול קורא למומחים נוספים. ניתן לקבל החומר באנגלית.

לאתר הקתדרה לחקר החסידות ובו כל המידע הנלווה: